Költözz Kőbányára!

Ez itt egy, a megszokottnál tartalmasabb lakáshirdetés. Saját esetemből kiindulva, minél teljeskörűbb leírást kapok egy lakásból a hirdetésben, annál szívesebben fogom megnézni élőben is. Ezért készült ez a weboldal - hogy mindent, amit meg lehet tudni egy lakásról anélkül, hogy megnéznéd, megtudhass innen. Azért is készült ilyen leírás, mert a személyes megtekintés lehetősége elég korlátozott - csak eseténként vagy hétvégén lehetséges.

Friss topikok

Linkblog

Fotók

2008.04.06. 22:29 | sámuel | Szólj hozzá!


A lakás a belső körfolyosóról - bejárati ajtó és konyha ablak. Mint látható, senki nem járkál ez az ajtós előtt, mert nincs hová. A belső homlokzat a lépcsőházi teljes villanyvezeték csere (ill. az ajtócsere) miatt ilyen a képen - mára már újrafestett, rendben van. 



























Az előszoba, a hőszigetelt (tej)üveges biztonsági ajtóval.





































































































































A konyha. Az ajtó nincs felrakva, de megvan. A bútor a lakásban marad.




































































































































A fürdőszoba, amely a konyhából került leválasztásra, ytong falazással, üvegtéglával,  rejtett tolóajtóval (tejüveg). A fal nem ér fel a mennyezetig, így nem párásodik a helyiség. A zuhanykabin mozaikcsempével burkolt, alul is. Üvegtégla betét biztosítja, hogy a helyiség ne hasson szűknek.  Egyébként aprócska a helyiség, a zuhanyfülke mellett egy karcsú szekrény, egy mosógép és a mosdó van benne.





























































































































A WC. Az előszobából nyílik, kisablakkal a belső folyosóra. Belmagassága kb. 50 cm-rel alacsonyabb a többi helyiséghez képest, mert a szomszédos kamra fölé nyúlik (plusz tárolóhely, és szellőzés miatt).

































Nappali:






















































































































































A hálószoba. A nappaliból nyílik. Ez az egyetlen helyiség, amely közvetlenül határos szomszéddal, egy falon. Ezt a falat szigeteltük kőzetgyapottal, hungarocell lapokkal és gipszkartonnal.



























































Végül, amit az ablakból látni lehet. A nappali ablaka a szomszédos ház előtti parkos területre néz. Az utca túloldalán álló kis zöld bódé a villamosmegálló.


























A háló ablaka a ház előtti parkolóra néz. Háttérben a vasútállomás. Tényleg nem zajos.

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozzkobanyara.blog.hu/api/trackback/id/tr30413478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása