Költözz Kőbányára!

Ez itt egy, a megszokottnál tartalmasabb lakáshirdetés. Saját esetemből kiindulva, minél teljeskörűbb leírást kapok egy lakásból a hirdetésben, annál szívesebben fogom megnézni élőben is. Ezért készült ez a weboldal - hogy mindent, amit meg lehet tudni egy lakásról anélkül, hogy megnéznéd, megtudhass innen. Azért is készült ilyen leírás, mert a személyes megtekintés lehetősége elég korlátozott - csak eseténként vagy hétvégén lehetséges.

Friss topikok

Linkblog

Kőbányán lakni?

2008.04.06. 22:27 | sámuel | Szólj hozzá!

Kőbánya nem egyenlő KÖKI.
Kőbánya nem egyenlő véget nem érő ipartelepek.
Kőbánya nem egyenlő  szmog és bűz.
Kőbánya nem egyenlő paneldzsungel.

Kőbánya, ahogy minden budapesti kerület, számtalan, egymással homlokegyenest eltérő arculattal bír. Vannak óriási parkok, hangulatos, régi, díszes házakkal teli utcák. Jó a közlekedés. Vannak bevásárlóközpontok, plázák, teljes infrastruktúra. Jó a közbiztonság.

A Kőbányához kötött általános előítéleteknek köszönhetően itt az ingatlanárak még mindig kedvezőek. Azt is lehet mondani, hogy még befektetésnek sem rossz itt ingatlant vásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozzkobanyara.blog.hu/api/trackback/id/tr82413532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása