Költözz Kőbányára!

Ez itt egy, a megszokottnál tartalmasabb lakáshirdetés. Saját esetemből kiindulva, minél teljeskörűbb leírást kapok egy lakásból a hirdetésben, annál szívesebben fogom megnézni élőben is. Ezért készült ez a weboldal - hogy mindent, amit meg lehet tudni egy lakásról anélkül, hogy megnéznéd, megtudhass innen. Azért is készült ilyen leírás, mert a személyes megtekintés lehetősége elég korlátozott - csak eseténként vagy hétvégén lehetséges.

Friss topikok

Linkblog

...és megint eladó! :)

2011.09.04. 23:16 | sámuel | Szólj hozzá!

Mi történt az elmúlt néhány év alatt? Először is - nem adtam el... :) Kirobbant a válság, bezuhantak az árak, én pedig úgy döntöttem, akkor inkább marad a lakás. Egy jóbarátom költözött be, albérlőként. Pár hónapja azonban ő kiköltözött. Ezt követően rendbe szedtük a lakást, kifestettünk, kitakarítottunk, és voilá: ELADÓ. A piac, ahogy az árak -  még mindig lent. Ennek megfelelően az irányár: 9.8 mFt.

Lehet tolongani! :)

Minden, de minden, és annál is több információt megtalálsz a korábbi bejegyzésekben. Annál is többet pedig ezen a telefonon: harminc - háromnyolcvankettő - harmincöt - tizenhét.

Íme, néhány új kép, ezúttal már bútorozatlanul:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozzkobanyara.blog.hu/api/trackback/id/tr1003203020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása